• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

TV 2 og Viasat går sammen om to nye sportskanaler med navnet TV 2 Sport og TV 2 Sport Xtra, der starter 1. marts, hvis konkurrencemyndighederne godkender aftalen. Thomas Pyndt stiller og besvarer seks spørgsmål for fodboldtilhængeren

Af SAXoPRESS

Hvad betyder det her for dækningen af SAS Ligaen?

Du kan se endnu mere endnu nemmere. 3+ har stadig førsteret til at vælge de to kampe, de helst vil vise, men de fire andre kampe bliver lagt ud live på de to nye kanaler, TV 2 Sport og TV 2 Sport Xtra, sandsynligvis overfor hinanden, og da den nye kanal går ind i stedet for Viasat Sport 1 bliver der flere, der kan se direkte kampe.

Bliver der så seks forskellige spilletidspunkter?

Nej, men der bliver nok fire modsat de tre i dag, lørdag aften, søndag klokken 15 og søndag aften. Hvornår det bliver er endnu ikke fastsat, men man kunne forestille sig, at der var en lørdag aften, to søndag ved 13-tiden, to klokken 15 og den sene om aftenen.

Hvad sker der så med Sport i 3'eren?

Tja, det bliver et langt radioprogram, hvis de skal nå at have det hele med, og de gode gamle dage, hvor der bliver skiftet rundt mellem i hvert fald fire stadions, er snart forbi. Der bliver nok kun to kampe på samme tid af hensyn til mulighederne for at vise det hele live på tv. Men de har i hvert fald radiorettighederne til 2009, så der er stadig fodbold i radioen søndag eftermiddag.

Champions League kan de vel ikke rykke rundt på?

Nej, den kører fast 20.45 tirsdag og onsdag aften, men de to nye kanaler kan så vise en anden kamp live, så er man træt af Manchester United, kan man i stedet følge Lyon, hvis det er det, man vil.

Hvad viser de ellers?

De rettigheder som moderkanalerne TV 2 og 3+ ikke ønsker at udnytte kommer over på sportskanalen, hvor der for eksempel kan blive amerikansk fodbold og masser af den fodbold, som Viasat Sport viser i dag. Det er blandt andet den engelske FA Cup, den næstbedste række i England, hollandsk fodbold, fransk fodbold, skotsk fodbold, landspokalturneringen og Viasat Sport Divisionen.

Viasat Sport Divisionen?

Ja, det bliver den næstbedste danske række nok ikke ved med at hedde. Mon ikke den tager navneforandring til TV2 Sport Divisionen så snart som muligt.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus