Ny United-skuffelse: Deler pointene med Aston Villa

Manchester United formåede kun at få 2-2 imod Aston Villa hjemme på Old Trafford søndag aften.

Søndag aften tog Manchester United imod Aston Villa hjemme på Old Trafford.

Inden kampen havde Ole Gunnar Solskjær gjort det klart, at der skulle tre point på kontoen, men allerede efter 11 minutters spil kom hjemmeholdet i problemer.

Jack Grealish tordnede nemlig bolden op i krydset fra en lang afstand, og gjorde det dermed til 1-0 for gæsterne. Intet mindre end et verdensklassemål.

Herefter satte United sig på tingene, men igen havde de svært ved at kreere de helt store chancer.

Tre minutter før pausen fik de dog udlignet. Til at starte med lignede det, at Marcus Rashford stod for scoringen, efter Andreas Pereira havde slået et knivskarpt indlæg ind i panden på ham, men efterfølgende blev målet ændret til et selvmål af Aston Villa-keeperen, Tom Heaton.

1-1 var således stillingen ved pausefløjt.

I anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der satte sig på spillet. Og i det 64. minut kom forløsningen så, da Victor Lindelöf pandede bolden i mål efter et knaldhårdt indlæg fra Fred.

Uniteds forløsning varede dog ganske kort tid. For blot to minutter efter Lindelöfs mål, udlignede Tyrone Mings til 2-2. Midtstopperen modtog et maskeret chip-indlæg, som han flugtede i kassen. Sløjt forsvarsspil af United.

Resten af kampen forløb uden yderligere scoringer, og derfor delte de to mandskaber pointene.

Manchester United ligger således på niendepladsen i Premier League, mens Aston Villa indtager 15. pladsen i tabellen.