• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Nyt job: Erik Rasmussen bliver lærer

Nyt job: Erik Rasmussen bliver lærer
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Erik Rasmussen går fra trænerbænken i Vendsyssel til tavlen på en friskole i Viborg.

Af Ole Hoffskov

Vendsyssel FF meddelte tirsdag aften, at Erik Rasmussen stopper som cheftræner i klubben, der ellers er med i kampen om oprykning til Superligaen. Den tidligere FCM-træner kommer dog ikke til at gå arbejdsløs.

Fra august skal Erik Rasmussen være  sport- og fodboldansvarlig på Hald Ege Høj-, Fri- og Efterskole, der ligger ved Viborg. Det oplyser skolen i en pressemeddelelse til Viborg Stifts Folkeblad.

-  Vi er stolte over at kunne præsentere Erik Rasmussen på Hald Ege, siger skolernes forstander Erik Junker og fortsætter:

- Han er det helt oplagte valg for os, fordi han på fornem vis personificerer hele vores dannelsesprojekt - det vi vil med eleverne. Med udgangspunkt i en passion for fodbold og en lyst til at blive så god en fodboldspiller som overhovedet muligt, skal han udvikle fodboldlinjens elever og lærere, så alle får det bedste frem i hinanden.

- Samtidig præsenterer han eleverne for noget, der er dem umiddelbart fremmed, men som griber dem, gør noget ved dem og giver dem andre perspektiver på deres liv for eksempel med Afrika. Den kombination glæder vi os til - via Erik - at forædle yderlige, så vi virkelig får rykket eleverne,

På skolen bliver Erik Rasmussen blandt andre kollega med den tidligere professionelle cykelrytter Michael Rasmussen og landsholdsspilleren i håndbold, Ann Grete Nørgaard. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.