• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Officielt: Cillessen præsenteret i Valencia

Som forventet skifter den hollandske målmand Jasper Cillessen fra FC Barcelona til Valencia i jagten på spilletid, hvor han samtidig får en dansk holdkammerat

Af clbold.dk

Det har lignet et spørgsmål om tid, og tirsdag aften blev det endelig officielt: Jasper Cillessen skifter fra FC Barcelona til Valencia, hvor han bliver holdkammerat med den danske landsholdsspiller Daniel Wass. Det er budskabet i en video, som Valencia har lagt ud på Twitter.

Efter tre år som reserve var Cillessen indstillet på at forlade FC Barcelona for at få spilletid, og det er nu lykkedes med skiftet til Valencia, hvor han kan se frem til at spille Champions League i næste sæson. 

Jasper Cillessen er udset til at overtage rollen som førstemålmand i Valencia efter Neto, som forventes at ryge den modsatte vej, og dermed overtage rollen som reserve for Marc-André ter Stegen i FC Barcelona. Denne del af handlen er dog endnu ikke bekræftet.

Der er endnu ingen meldinger om hverken pris eller længden på den 30-årige hollænders kontrakt.

Barcelona har endvidere også sagt farvel og tak til André Gomes, som fortsætter karrieren i Everton, hvor han var udlejet til i sidste sæson.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus