• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Officielt: Dani Alves klar for brasiliansk klub

Foto: Sao Paolo

Dani Alves har fundet sin nye arbejdsgiver. Han vender hjem til Brasilien.

Af Victor Risager

Dani Alves har sommeren igennem været sat i forbindelse med flere europæiske klubber som Juventus og FC Barcelona, hvor han også tidligere har spillet, men det bliver ikke en af de klubber, der får glæde af den 36-årige brasilianer fremover.

I stedet har Dani Alves besluttet sig for at vende hjem til Brasilien efter 17 år i europæisk fodbold.

Han skifter nemlig til Sao Paolo på en kontrakt, der løber indtil december 2022. Det bekræfter den brasilianske klub på sin hjemmeside.

- Dani Alves er personificeringen af, hvad denne ledelse ser for São Paulo. En af de bedste spillere i verden og anerkendt for hans enorme professionalisme, hans hårde beslutsomhed og hans uendelige tørst efter titler og sejre, fortæller Sao Paolos klubpræsident, Carlos Augustus de Barros e Silva, og tilføjer:

- En dag fortalte jeg Dani, at han ville komme til at spille i Sao Paulo, hans hjerteklub. I dag har jeg den enorme glæde og stolthed over at have holdt dette løfte.

Dani Alves kom til Sevilla fra Bahia i hjemlandet i 2002. Siden har han spillet for FC Barcelona, Juventus og senest Paris Saint-Germain. Desuden har han spillet 114 landskampe for Brasilien.

Han er også verdens mest vindende fodbold, da han har været med til at vinde 43 trofæer med klub og land – to mere end egyptiske Hossam Hassan, der er den næstmest vindende.

Superliga

Mere Superliga

Fokus