Palermo ansætter sæsonens fjerde træner
2016-02-11 19:51
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

I lørdags fik han Premier League-debut for Manchester City - nu mister Norge ham på samme måde, som Danmark mistede Emre Mor tidligere på dagen.

Det er næppe gået mange menneskers næse forbi, at Emre Mor tidligere på dagen valgte at satse på sin chance på det tyrkiske landshold frem for det danske. Det har fået mindre glædelige miner frem hos Fodbolddanmark, men nu kan en af vores naboer sympatisere med os. 

Norge har nemlig fået samme besked fra Bersant Celina, der har rødder i Kosovo. Til daglig spiller Celina i Manchester City og fik i weekenden debut for Premier League-storholdets nederlag mod Leicester City. 

Manchester City-talentet har repræsenteret Norge på U15, U16, U17 og U21-landsholdene, men den 19-årige offensive midtbanespiller har allerede fået uofficiel debut på Kosovos A-landshold. Det har givet Celina troen på, at han også burde spille på det norske A-landshold, men da det norske fodboldforbund, NFF, ikke ville garantere ham det, så valgte Celina altså landet, hvori han har rødder. 

- Jeg kan sige, at det næsten blev noget lignende en forhandling om spilletid, og vi kan ikke arbejde sådan. Der er ingen tvivl om, at vi ville have Celina til at spille for Norge, men den lyst skal være gensidig, og der kan ikke være nogen aftaler om spilletid, siger Yngve Haavik, der er talsmand for NFF. 

Celina har spillet i Manchester City, siden han var 15 år gammel. Opvæksten foregik i Strømgodset - samme sted som Martin Ødegaard spillede sig på førsteholdet. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?