Oprejsning: Skadesfri Mikkel Duelund på tavlen for Dynamo Kiev

Mikkel Duelund scorede et forløsende mål for Dynamo Kiev i en testkamp mod Vardar Skopje torsdag eftermiddag.

Mikkel Duelund har været utrolig hårdt plaget af skader i de halvandet år, han har tørnet ud for Dynamo Kiev, og det har været særligt slemt i denne sæson, hvor han ikke har spillet et eneste minut for den ukrainske storklub.

Nu lysner det dog endelig for den tidligere FC Midtjylland-profil, der er tilbage i fuld vigør, og torsdag kom han på måltavlen, da Dynamo Kiev besejrede Vardar Skopje med 4-0 i træningsturneringen Gloria Cup i Tyrkiet.

Mikkel Duelund spillede hele første halvleg, og han fik netmaskerne til at blafre efter en lille halv times spil. På det tidspunkt førte Dynamo Kiev allerede 2-0, og danskerens scoring blev dermed den næstsidste i kampen.

Du kan se Mikkel Duelunds scoring herunder.