Overblik: Onsdagens kampe i Carabao Cuppen

Onsdag aften blev der spillet fire kampe i Carabao Cuppen, og der var dansk deltagelse i flere af kampene.

Arsenal – Blackpool 2-1
Unai Emery gav spilletid til nogle af de unge spillere i Arsenal, og det udnyttede Emile Smith-Rowe til at få scoret mod Blackpool. I første halvleg havde Henrikh Mkhitaryan bragt the Gunners foran på hjemmebane. Blackpool fik en livline efter 57 minutter, da Matteo Guendouzi fik sit andet gule kort, og 10 minutter senere fik Blackpool reduceret. I slutfasen blev Blackpool-målscoreren, Paudie O’Connor, også udvist.

Chelsea – Derby 3-2
Andreas Christensen havde fået plads i startopstillingen, og han var del af en vaklende Chelsea-defensiv, som allerede i første halvleg indkasserede to mål. Chelsea var dog alligevel foran ved pausen – godt hjulpet på vej af to selvmål. I anden halvleg havde Chelsea marginalerne på sin side, men the Blues fik hevet sejren i land. Andreas Christensen blev skiftet ud efter 66 minutter.

West Ham – Tottenham 1-3
Christian Eriksen spillede hele kampen for Tottenham, som bragte sig foran 2-0 på mål af Heung-Min Son, inden Lucas Perez fik reduceret efter 71 minutter. Blot fire minutter senere slog Fernando Llorente dog sejren fast, da han omsatte Christian Eriksens oplæg.

Middlesbrough – Crystal Palace 1-0
Championship-mandskabet havde Martin Braithwaite med fra start, og landsholdsspilleren udfordrede flittigt, men Aaron Wan-Bissaka havde godt styr på den tidligere Esbjerg-spiller. Kort inden pausen scorede Lewis Wing kampens eneste mål.