Overblik: Sådan gik det danskerne i Europas store ligaer i weekenden

Kasper Schmeichel måtte indkassere mål fra landsholdskollegaen Mathias Zanka Jørgensen, mens Simon Kjær scorede selvmål for Sevilla. Henrik Dalsgaard scorede i første minut for Brentford.

Spillere som Thomas Delaney og Pione Sisto måtte starte på bænken, mens Andreas Christensen igen var ude af truppen for Chelsea. Det samme var Daniel Wass for Valencia, for første gang i denne sæson. Simon Kjær scorede i eget net for Sevilla. Få overblikket over danskernes præstationer i Europas store ligaer her.

Zanka scorede på Schmeichel
Der var hele fire danskere på banen, da Leicester lørdag slog Huddersfield med 3-1 hjemme. Mathias Zanka Jørgensen bragte Huddersfield i front, da han sendte bolden forbi sin landsholdskollega efter fem minutter. Zanka, Philip Billing og Jonas Lössl måtte dog se Schmeichel og Leicester tage sejren.

For Tottenham spillede Christian Eriksen samtlige minutter, da Tottenham fik en tiltrængt 2-1-sejr over Brighton på udebane.

Kenneth Zohore havde en mindre sjov dag, da han lørdag fik 27 minutter i Cardiffs 5-0-nederlag mod Manchester City. Også Pierre-Emile og Jannik Vestergaard måtte gå fra banen med et markant nederlag, da Southampton tabte 3-0 til Liverpool. De spillede begge to hele opgøret.

Andreas Christensen var helt ude af truppen, da Chelsea spillede 0-0 mod West Ham.

Simon Kjær med selvmål i storsejr
I Bundesligaen fik Yussuf Poulsen fuld spilletid, da RB Leipzig spillede 1-1 ude mod Eintracht Frankfurt, der havde Frederik Rønnow på bænken.

I Dortmunds 1-1-kamp mod Hoffenheim startede Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen på bænken. Delaney fik dog en halv times spilletid.

I Spanien blev det en god weekend for Simon Kjær og Sevilla, som bankede Levante med 6-2 på udebane. Kjær scorede dog selvmål i overtiden.

Både Mathias Jensen og Pione Sisto var placeret på bænken, da Celta Vigo lørdag spillede 3-3 med Real Valladolid. Sisto fik dog de sidste tyve minutter på banen. Daniel Wass var ikke i truppen, da Valencia spillede 0-0 med Villareal.

I Italien tabte Joachim Andersen og Sampdoria 1-0 mod Inter. Andersen spillede fuld tid. Riza Durmisi var tilbage på bænken, da Lazio slog Genoa 4-1.

Jens Stryger Larsen spillede hele kampen, da Udinese slog Chievo 2-0, mens Jacob Rasmussen sad på bænken i Empolis nederlag til Sassuolo.

Stort nederlag til Schöne og Dolberg

I Frankrig spillede både Andreas Cornelius og Lukas Lerager hele kampen, da Bordeaux slog Guingamp 3-1.

I Ukraine fik Mikkel Duelund fire minutter på banen, da Dynamo Kiev slog Desna 4-0.

I Holland blev det en dårlig dag for Lasse Schöne og Kasper Dolberg, da Ajax tabte med 3-0 i topopgøret mod PSV Eindhoven. Schöne fik første halvleg af kampen, mens Dolberg kom ind fra anden halvlegs start. Rasmus Nissen Kristensen sad på bænken i hele opgøret.

Nicolai Jørgensen fik den sidste halve time, da Feyenoord slog Utrecht 1-0.

Nicklas Bendtner er stadig skadesramt, og spillede derfor ikke i Rosenborgs 3-1-sejr over Sarpsborg 08. Mike Jensen spillede hele opgøret.

Henrik Dalsgaard scorede mod Frank Lampards Derby
I Championship scorede Henrik Dalsgaard i første minut for Brentford, som tabte med 3-1 til Derby.

Martin Braithwaite spillede hele kampen, da Middlesbrough spillede 0-0 med Swansea. Jonas Knudsen spillede også hele kampen, da Ipswich spillede 0-0 med Bolton.

Kristian Pedersen spillede hele kampen for Birmingham, som slog topholdet Leeds United med 2-1.