• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Peter Schmeichel vender tilbage i målet for Manchester United

Foto: Getty Images

For at markere 20 års jubilæet for Champions League-finalen i 1999 skal blandt andre Peter Schmeichel spille en opvisningskamp for sin gamle klub.

Af Morten Jørgensen

I weekenden venter der en opvisningskamp på Old Trafford mellem udvalgte legender fra Manchester United og Bayern München i anledningen af Champions League-finalen i 1999.

En lang række spillere fra finalen for 20 år siden kommer til at spille i kampen, og heriblandt er den danske målmandslegende, Peter Schmeichel.

Manchester United har på sin hjemmeside annonceret, at Peter Schmeichel kommer til at stå på mål sammen med Raimond van der Gouw, mens forsvaret blandt andre bliver udgjort af Gary Neville, Jaap Stam, Denis Irwin og Henning Berg.

På midtbanen er David Beckham og Paul Scholes blandt de spillere, som Sir Alex Ferguson kan råde over til opvisningskampen, hvor klubbens nuværende manager, Ole Gunnar Solskjær, også trækker i spillertøjet. Nordmanden udgør angrebet sammen med Andy Cole, Louis Saha, Dwight Yorke og Teddy Sheringham.

For Bayern München vil tidligere storspillere som Lothar Matthäus, Stefan Effenberg og Markus Babbel være involveret i søndagens kamp, hvor Michael Henke skal have ansvaret for den tyske klub.

Alle penge, der bliver rejst i forbindelse med jubilæumskampen, vil støtte Manchester United-fondens arbejde med unge i lokalområdet.