• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Benjamin Lillelund

Pique: Målmand fortjener Ballon d’Or

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Ifølge Pique bør Gianluigi Buffon modtage Ballon d’Or.

Af Benjamin Lillelund

Det er kun Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der har vundet Ballon d’Or siden år 2008, men står det til Pique, bør det snart være en anden, der løber med titlen.

Under alle omstændigheder mener Pique i hvert fald, at målmanden for Juventus, Gianluigi Buffon, efter adskillige år blandt verdens bedste målmænd bør hædres for sine præstationer, særligt i denne sæson, hvor Juventus har vundet Serie A og Coppa Italia og er i finalen i Champions League.

- Han fortjener det med den karriere, han har haft, men også for sæsonen, og det vil være godt for en anden målmand at vinde titlen efter Yashin, siger Pique til Mediaset med henvisning til, at Lev Yashin i 1963 blev den første og hidtil eneste målmand til at vinde den prestigefyldte titel.

Pique mener dog også, at Lionel Messi fortsat er inde i billedet, og den argentinske troldmand vil i så fald vinde Ballon d’Or for sjette gang i karrieren.

- Messi kommer til at vinde Den Gyldne Sko som topscorer i år, men han fortjener også at få Ballon d’Or igen, afslutter Pique.

Seneste vinder af Ballon d’Or er Cristiano Ronaldo.

Superliga

Mere Superliga

Fokus