• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Pochettino før nyt City-brag: Kan være nødt til at bruge unge spillere

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Der er stor forskel på bredden af Tottenham og Manchester Citys trupper, mener Pochettino. Det vil man måske kunne se i dagens kampe

Af clbold.dk

For anden gang på tre dage, og tredje gang på mindre end to uger, tørner Tottenham og Manchester City i dag sammen. Det skete senest i onsdags, hvor Tottenham på dramatisk vis slog Manchester City ud af kvartfinalen i Champions League. 

Men med kun tre dage imellem de to kampe, er der ikke meget tid til at hvile og restituere. Og det har ifølge Tottenham-manager Mauricio Pochettino forskellig betydning på de to hold.

Manchester City kan udskifte en hel startopstilling uden at falde i niveau, mener Pochettino. Det kan han ikke i Tottenham, hvor han kan blive nødt til at ty til unge spillere for at få friske ben på banen til dagens kamp. Det fortæller han til Tottenhams hjemmeside. 

- Vi skal kigge på spillerne og være sikre på, at vi tager afsted med friske ben med muligheden for at kæmpe og udfordre dem igen. Derfor arbejder vi hårdt på at vurdere spillerne på den rigtige måde, og prøve at blande spillere som kan være konkurrencedygtige og med muligheden for at vinde, siger den argentinske manager og uddyber:

- City har en utrolig trup, de kan udskifte hele startopstillingen og holde samme niveau på banen. Under disse omstændighed og med nogle skader, skal vi måske tænke på at bruge nogle yngre spillere. Ikke uden erfaring, men med masser af energi og med de samme idéer - at være modige og prøve at kæmpe. Det bliver hårdt, men vi er nødt til at tænke på restitution og prøve at komme med den bedste strategi for at være konkurrencedygtige.

Det er i dag kl. 13:30, at der fløjtes op for det vigtige opgør på Etihad Stadium i Manchester, hvor hjemmeholdet kæmper for den engelske mesterskab, mens Tottenham prøver at holde sig inde i kampen om top fire.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.