• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Polsk modstander: Gytkjær er den mest overvurderede spiller i ligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jarosław Jach var ikke imponeret over Christian Gytkjær, da han mødte den danske landsholdsangriber. Han kalder Gytkjær for den mest overvurderede spiller i den polske liga.

Af Anders Dehn

Det kan godt være, at Lech Poznan vandt 3-0 over Rakow Czestochowa i februar, men Christian Gytkjær gjorde ikke noget stort indtryk på Jarosław Jach. Det fortæller den polske midtstopper i et interview med mediet Weszlo FM.

Jach, der er udlejet fra Crystal Palace, havde givetvis forventet mere af topscoreren i Ekstraklasa. Men det, han leverede, var ifølge Jach ganske ordinært i den kamp. Selv om Gytkjær scorede.

Læs også:Gytkjær og co. genoptager sæsonen i slutningen af maj

Direkte adspurgt, hvem der er den mest overvurderede spiller, svarer han:

- Måske havde han en dårlig dag, men Gytkjær fra Lech gjort et svagt indtryk på mig. Jeg troede, han var en langt bedre spiller. Han scorede et mål mod os fra straffesparkspletten, men jeg forventede mere set over hele kampen, siger Jarosław Jach.

Med til historien hører, at Gytkjær selv trak det straffespark, han scorede på. Senere lagde han også op til Jakub Moders 3-0-mål kort før slutfløjtet.

Læs også:Landsholdsangriber med kontraktudløb: Måske ikke så dumt at være gratis

Den danske landsholdsangriber har i det hele taget været flittigt scorende i denne sæson. Han er noteret for 15 af slagsen i den polske liga, hvilket altså er flest af alle. To af målene kom på straffespark.

Ekstraklasa ligger ligesom så mange andre ligaer i bero i øjeblikket. Polakkerne satser dog på, at ligaen kan starte igen den 29. maj, slog ligaens ledelse fast forleden dag. Gytkjærs Lech Poznan ligger på femtepladsen, mens Jachs Rakow ligger på niendepladsen.

Læs også:Smuk gestus fra polsk stjerne: Restaurant sender mad til hospital

Læs også:Polsk klub i store problemer: Risikerer at gå konkurs