• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division clbold.dk

Festede trods corona-forbud: Politiet leder efter Real Madrid-stjerne

Foto: Getty Images

Real Madrid-angriberen Luka Jovic har gjort sig selv yderst upopulær i hjemlandet, efter at han har ignoreret ordren om at isolere sig selv.

Af clbold.dk

Luka Jovic har haft en svær sæson i Real Madrid, og nu har serberen også bragt sig selv i unåde i hjemlandet Serbien. 

Jovic blev således, sammen med resten af Real Madrid-truppen, beordret til at isolere sig selv, efter at én person blev testet positiv for COVID-19 på træningsanlægget.

Negative eksempler
Men Luka Jovic havde altså ikke til sinde at blive i karantænen. Således skriver den spanske avis AS, at Real Madrid-angriberen har bragt sig selv i store problemer, fordi han har ignoreret orden om at isolere sig selv. Jovic blev således set i Beograds gader, hvor han angiveligt var ude for at fejre sin kærestes fødselsdag.

Og det har vakt vrede i hjemlandet, hvor premierminister Ana Brnabic nu langer ud efter Real Madrid-stjernen. 

- Vi har set vores vores fodboldstjerner være negative eksempler. Folk, der tjener millioner og ignorerer obligatoriske krav om at isolere sig selv, efter at de er vendt tilbage (til Serbien, red.), lød det fra premierministeren.

Ignorerede alle advarsler
Avisen Blic skriver, at Jovic 'væltede rundt og havde det sjovt i Beograd, i stedet for at isolere sig selv.' Avisen skriver endvidere, at politiet i øjeblikket prøver at få fat på Real Madrid-spilleren.

- Luka har gjort noget meget dumt. Han forlod Madrid og klubbens karantæne, på trods af alle advarsler, og vendte tilbage til Serbien, lyder det fra avisen Informer. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.