• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nicklas Grodt Degn

Rangers varmer op til FCM-møde med målfest

Rangers FC viste storform, da de to sæsonens anden ligasejr ud af to mulige efter en nedsabling af Hibernians. Tidligere engelsk landsholdsspiller scorede hattrick.

Af Nicklas Grodt Degn

Hvis FC Midtjylland håbede, at Rangers ville snuble i ligaen i weekenden og på den måde komme vaklende ind til returopgøret i Europa League-kvalifikationen, kan de godt tro om igen. Rangers fortsatte nemlig skarpheden i stor stil og nedsablede Hibernian hele 6-1.

Den traditionelle skotske traditionsklub fortsatte en god sæsonstart med den anden ligasejr ud af to mulige, og de blev ført af den 36-årige Jermain Defoe, der stod for Rangers første tre mål.

Den tidligere engelske landsholdsangriber så hele kampen mod FC Midtjylland fra bænken, men var foretrukket fra start mod Hibernians. Efter sit hattrick blev han pillet mod, mens Morelos, der scorede mod FC Midtjylland kom ind til det sidste kvarter og scorede to mål. Det sidste Rangers-mål blev sat ind af Sheyi Ojo.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.