• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Real-spillere om James og Bale: De er respektløse

Foto: Getty Images

Det er ikke faldet i god jord hos Real Madrid-spillerne, at Gareth Bale og James Rodriguez forlod stadion før tid i kampen mod Betis.

Af clbold.dk

Det spiller ikke helt for Real Madrid for tiden, som det har gjort de seneste par sæsoner. Madrilenerne missede lørdag en gylden chance for hente point på Barcelona og Atletico.

Begge disse hold havde tabt point tidligeren på weekenden, men Real formåede altså heller ikke slå Betis i en kamp der endte 0-0. 

Ikke imod reglerne
Efter 84 minutter af kampen blev Bale og James, der begge er skadede i øjeblikket, set forlade stadion. Det gjorde de da også, da Real tidligere på ugen bankede Leganés med 5-0.

Men fordi, at Betis-kampen stadig ikke var afgjort, har flere i Real-truppen angiveligt reageret kraftigt herpå, da de mener, at det var respektløst af de to offensivspillere. Det skriver den madrilenske avis Liberta Digital. 

Det interne reglement i Real Madrid tilsiger, at skadede spillere skal møde op og se hjemmebanekampe, men der er dog ingen regler imod at forlade stadion før tid. 

Alligevel er det forventet, at enten anfører Sergio Ramos eller Zidane vil hive fat i Bale og James, for at forklare truppens holdning til sagen.  

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus