• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Kasper Risgård er fortsat fanget i Panionios. Men han kan måske slippe væk fra sit græske mareridt i nær fremtid.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Den tidligere AaB-profil, Kasper Risgård,  har ikke haft det nemt, siden han i sommeren 2009 skiftede de trygge nordjyske rammer ud med en karriere i udlandet. Efter en godkendt start kom midtbanespilleren ud i kulden i den tyske 2. Bundesliga-klub Arminia Bielefeld, hvorfor han i sommer skiftede til græske Panionios. Men opholdet i Athen-forstaden har ikke været nogen dans på roser. Langtfra endda.

Risgård røg igen ud i kulden, da den svenske træner, der hentede ham til klubben, blev fyret kort efter hans ankomst til Panionios. Siden har Risgård trænet med en gruppe spillere, der har fået at vide, at de er uønskede i klubben, og han forsøgte derfor at komme væk i vinterens transfervindue. Desværre uden held.

Læs også: Risgård stadig fanget i Panionios

Kasper Risgård har løn tilgode i klubben, og det er derfor en speget sag blot at rive kontrakten i stykker. Men i øjeblikket arbejder Risgård og hans agent, John Sivebæk, på at nå frem til en løsning med Panionios. En løsning, der kan betyde, at danskeren kan forlade den græske klub selv om transfervinduet er lukket.

- Vi arbejder stadig på det, og håbet er intakt. Vi håber at have en afklaring på det hele indenfor en uge, siger John Sivebæk til tipsbladet.dk.

Læs også: Risgård uden løn i fire måneder

Risgårds lykke er imidlertid ikke gjort blot fordi, han slipper fri fra Panionios' kløer. Det er første skridt. Sker det, skal han fortsat have dispensation fra DBU, da en spiller normalt ikke kan skrive under med en ny klub, hvis han slipper fri af en kontrakt udenfor transfervinduets åbning. Går den dispensation i orden, ser det dog lyst ud. For Risgård kommer efter al sandsynlighed ikke til at gå arbejdsløs, hvis det græsker mareridt slutter.

- Jeg har et par klubber på hånden til ham, bedyrer John Sivebæk.

Kasper Risgård har endnu ikke spillet en kamp for Panionis, siden skiftet fra tysk fodbold i slutningen af august måned.