• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Sloth

Ro på, Real Madrid: Copa del Rey-finale spilles på Wanda Metropolitano

Ro på, Real Madrid: Copa del Rey-finale spilles på Wanda Metropolitano
Foto: David Ramos/Getty Images

Real Madrid slipper med skrækken: finalen i Copa del Rey skal spilles på Atletico Madrids stadion Wanda Metropolitano. Dermed risikere kongeklubben ikke, at ærkerivalerne fra FC Barcelona skal tage et trofæ på Santiago Bernabéu

Af Mikkel Sloth

De kan ånde lettet op i Real Madrid, efter det i dag blev besluttet, at årets finale i Copa del Rey mellem Sevilla og FC Barcelona skal spilles på Atletico Madrids stadion, Wanda Metropolitano.

Der var ellers snak om, at finalen skulle spilles på Real Madrids hjemmebane, Santiago Berbabéu. Real Madrid selv missede finalen, og da fra FC Barcelona kvalificerede sig i sidste uge via en samlet sejr over Valencia, var det derfor muligt for catalanerne at hive et trofæ hjem på ærkerivalens hjemmebane. 

Der sker dog ikke, for i dag besluttede FC Barcelona og Sevilla sammen med det spanske fodboldforbund, at kampens skal spilles på Wanda Metropolitano, som Atletico Madrid tog i brug forud for denne sæson. Det meddeler Sevilla på sin hjemmeside.

Atletico Madrids gamle stadion, Vicente Calderón, har lagt græs til de seneste års finaler, men siden det er nu ikke længeres bruges, var der snak om at lægge årets finale på Santiago Bernabéu. Nu bliver det i stedet Wanda Metropolitano, som for første gang skal huse en Copa del Rey-finale. 

Finalen skal spilles den 21. april, og bliver en gentagelse af finalen fra 2016. Dengang tog FC Barcelona en sejr på 2-0 efter forlænget spilletid. Nu skal de prøve at gentage kunststykket på Wanda Metropolitano, der med sin kapacitet på 67.703 er det tredjestørste stadion i Spanien. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus