• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Ronaldo og Ramsey på tavlen i Juventus-sejr over bundtrop

Foto: Getty Images

Juventus sikrede sig her til aften en 2-1-sejr over SPAL i Serie A.

Af clbold.dk

Juventus havde her til aften muligheden for at udbygge føringen i toppen af Serie A, inden forfølgerne Lazio og Inter i morgen skal i aktion - og det lykkedes for Torino-mandskabet, som snuppede en 2-1-sejr over bundtroppen SPAL.

Det var ingen mindre end Cristiano Ronaldo, der bragte gæsterne i front kort før pausen. Cuadrado modtog en præcis bold i dybden fra Aaron Ramsey, og smed så et indlæg ind til Ronaldo, som let kunne banke bolden i kassen. 

Juventus udbyggede føringen efter 60 minutter ved Aaron Ramsey - efter særdeles flot forarbejde af Paulo Dybala, modtog waliseren bolden i en favorabel position i feltet og chippede så bolden elegant henover Etrit Berisha i SPAL-målet. 

SPAL reducerede små 10 minutter senere, da Andrea Petagna omsatte det straffespark, som Daniele Rugani begik, men det blev desværre for hjemmeholdet blot et trøstemål. 

Juventus sikrer sig dermed sejren og tre vigtige point. Sarris tropper har nu henholdsvis fire og seks point ned til Lazio og Inter, som begge har spillet en kamp færre. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus