Rooneys MLS-ophold sluttede med stor skuffelse

Wayne Rooney spillede natten til søndag sin sidste kamp i MLS, da DC United tabte 1-5 til Toronto FC efter forlænget spilletid.

Natten til søndag stod Toronto FC og DC United over for hinanden i første runde af årets MLS-slutspil.

Kampen kunne potentielt blive den sidste for Wayne Rooney, der skifter til Derby efter årsskiftet, og sådan endte det også med at blive.

Marco Delgado bragte værterne fra Toronto foran i første halvleg, og selvom Lucas Rodriguez fik sendt opgøret i forlænget spilletid med en scoring dybt inde i kampens overtid, sluttede det hele som en stor skuffelse for Rooney og co.

I den forlængede spilletid scorede Toronto hele fire gange, og Rooney blev udskiftet efter 105 minutter.

Nederlaget betyder dermed, at Rooney er færdig i den amerikanske liga efter halvandet år med 51 kampe, 25 mål og 14 assists på bagen.

33-årige Wayne Rooney har kontrakt med Derby indtil sommeren 2021. Der er desuden mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år.