• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Rosenborg: Nedtrykt Bendtner har selv kontaktet klubben

Rosenborg: Nedtrykt Bendtner har selv kontaktet klubben
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber har ifølge Rosenborg selv taget kontakt for at fortælle, hvad der skete i weekenden.

Af Kenneth Jensen

Tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner blev i weekenden anholdt og - ifølge Ekstra Bladet - sigtet for vold, efter han angiveligt slog en taxachauffør i hovedet.

Dantaxis kommunikationschef har både til BT og Ekstra Bladet bekræftet, at der har været et overfald på en af selskabets chauffører, og at sagen er blevet politianmeldt.

Ikke overraskende tiltrækker sagen sig stor opmærksomhed - fordi Nicklas Bendtner er et stort navn i Danmark og tidligere har været involveret i alvorlige sager - blandt andet spirituskørsel.

I danskerens norske klub, Rosenborg, kigger man på sagen og vil vurdere, hvad der skal ske med Nicklas Bendtner. Endnu vil klubben dog ikke tage en beslutning, blandt andet fordi det skal ske på et oplyst grundlag, forklarer klubben på sin hjemmeside.

Ingen er heller ikke skyldige, før de er blevet dømt, og det er Nicklas Bendtner ikke på nuværende tidspunkt. Danskeren har været i kontakt med Rosenborg, fortæller den norske klub.

- Søndag morgen blev vi informeret om en uheldig hændelse, hvor Nicklas Bendtner havde været involveret, i København. Det var en meget nedtrykt Nicklas Bendtner, der kontaktede klubben og selv informerede om, hvad der var sket. Hele søndagen blev brugt til at indhente så meget fakta som overhovedet muligt. Som forventet er medieinteressen voldsom - både fra Danmark og Norge. Vi har forsøgt at svare uden at gå for meget i detaljer, skriver klubben sin hjemmeside.

Det fremgår også af Rosenborgs hjemmeside, at Bendtner har været i Danmark for at pleje en skade, og at han vender tilbage til Trondheim i en af de kommende dage. Herefter vil Rosenborg så kigge nærmere på, hvad der skal ske fremadrettet.

- Så vil vi i fred og ro gå igennem, hvad der er sket, og så vil vi vurdere, hvordan klubben skal reagere. Vi vil behandle Nicklas på den måde, han har krav på, uanset handlingen.

Rosenborg fortæller også, at man har kontaktet Dantaxi og undskyldt for hændelsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus