Sebastian Svärd er ny mand i islandske Trottur, hvor Per Rud som sportschef har været med til at hente den tidligere Arsenal- og Borussia Mönchengladbach-spiller til ønationen.

Per Rud vender tilbage til Danmark og HB Køge til marts, men indtil da har han et arbejde, der skal gøres færdigt i Island. Her er han ansat hos klubben Trottur, som han netop har hentet et stort navn til.

Det er Sebastian Svärd, der har en lang karriere i dansk og international fodbold bag sig. Han har blandt andre været i Arsenal, FC København, Brøndby, Borussia Dortmund og Stoke. Derudover spillede han 60 U-landskampe for Danmark. 

I Trottur har de store forventninger til den 32-årige forsvarer. Cheftræner Gregg Ryder kalder det en kæmpe signing for klubben og for Island, og Per Rud lovpriser indkøbet.

- Sebastian er kendt for professionalisme og kvalitet, og det er, hvad vi har brug for at bringe ind på vores unge hold. Jeg har kendt Sebastian i mange år, og det er en ganske særlig glæde, at en klub som Trottur kan tilføje en spiller som det til truppen, siger Rud til klubbens hjemmeside.

SENESTE NYT...
OP | NED