• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Russisk storklub vil have tidligere FCM-stjerne permanent

Foto: Getty Images

Sylvester Igboun skal ikke tilbage til sin tidligere klub, FC Ufa, slår agenten fast.

Af Victor Risager

Sylvester Igboun har haft stor succes som lejesvend i russiske Dynamo Moskva, og det er planen, at klubben vil købe ham fri denne sommer. Det fortæller den tidligere FC Midtjylland-stjernes agent, Allan Bak, til Ekstra Bladet.

Dynamo Moskva hentede Igboun på en lejeaftale i sommer, og den aftale indeholder angiveligt en købsoptin på knap 30 millioner kroner – en option, som Dynamo Moskva altså vil udnytte.

Om ikke andet skal Sylvester Igboun i hvert fald ikke tilbage til sin tidligere klub, FC Ufa, som ellers var klubben der købte ham fra FC Midtjylland i 2015.

- Hvis Dynamo Moskva skulle ombestemme sig, skal Sylvester Igboun sælges videre, siger agenten Allan Bak til Ekstra Bladet og tilføjer, at der også er interesse fra andre russiske og udenlandske klubber.

I denne sæson har Sylvester Igboun – også kaldet Sly – scoret fire mål på 19 kampe for Dynamo Moskva i den russiske liga, hvor de er på sjettepladsen. FC Ufa er tre point efter på niendepladsen.

Sly, der i dag 29 år, spillede i FC Midtjylland fra 2010 til 2015 og nåede at score 47 mål og lægge op til 30 på 164 kampe. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.