• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Se videoen: Zlatan indikerer skifte til Europa

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic vender måske tilbage til europæisk fodbold. Således har svenskeren netop offentliggjort en video, hvor han meddeler, at han vender tilbage til Spanien, hvor han tidligere har optrådt for Barcelona.

Af clbold.dk

Zlatan Ibrahimovic skiftede sidste år fra Manchester United til LA Galaxy, men nu ser det ud til, at den 38-årige svenske legende er klar til at krydse Atlanten igen.

Således har den rutinerede målræv netop offentliggjort en video på Instagram, hvor han indikerer, at han er på vej til spansk fodbold.

Vender tilbage til Spanien
Der er tale om en meget kortfattet melding fra Zlatan Ibrahimovic i videoen.

- Hej Spanien. Gæt engang. Jeg kommer tilbage, lyder det således.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere spillet en enkelt sæson i La Liga, da han i sæsonen 2009/10 tørnede ud for Barcelona. Svenskeren kom dog på kant med cheftræner Pep Guardiola, og blev herefter udlejet til AC Milan.

Udlejning eller permanent skifte?
Spørgsmålet er, om der er tale om et permanent klubskifte eller en udlejning. Og endnu er det altså uvist, hvilken spansk klub Zlatan Ibrahimovic kommer til at tørne ud for, hvis han altså skifter til en klub.

MLS-sæsonen er således netop slut, og derfor er der mulighed for, at den svenske veterans retur til Europa bliver en kortvarig affære - dog kan det først være, når vinduet i Spanien åbner i starten af januar. I sin tid i LA Galaxy blev David Beckham som bekendt udlejet til AC Milan ved flere lejligheder, i løbet af forårsmånederne, hvor MLS-sæsonen holder pause.

Det kan selvfølgelig også være, at han bare skal skyde en reklamefilm. Alt er lige nu åbent for den svenske superstjerne.