• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Friis Daugbjerg

Selvsikker Zohore: Der kommer meget mere

Foto: Getty Images

Kenneth Zohore scorede onsdag sit første mål for sin nye klub West Bromwich og sikrede 1-1 mod Reading.

Af Anders Friis Daugbjerg

Kenneth Zohore åbnede i gårsdagens fjrede runde af the Championship sin målkonto for West Bromich Albion, da han i 86. minut udlignede til 1-1 mod Reading på et straffespark.

Zohores mål var det første af slagsen for the Baggies, og selvom han ikke havde lavet mål i de tre første kampe, var han ikke i tvivl om, at det var ham, der skulle være afgørende:

- Da vi fik tilkendt straffesparket, tænkte jeg med det samme, at jeg skulle have fat i bolden. Jeg følte mig utrolig selvsikker. Jeg var en mod en med målmanden, og jeg følte jeg ville score, siger Zohore til West Bromwich' hjemmeside.

Målet er Kenneth Zohores første siden skiftet fra Cardiff, og det faktum han har fået hul på bylden allerede nu, giver den tidligere FC København og Brøndby spiller blod på tanden:

- Det føles fantastisk at have scoret mit første mål. Jeg ville gerne have haft mit første mål var i en sejr, men jeg tager selvfølgelig også målet i aften. Jeg tror, det her mål giver anledning til flere. Der kommer meget mere, siger Zohore til West Bromwich hjemmeside.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020