• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Sloth

Sergio Ramos: Modrić fortjener at blive kåret til verdens bedste

Sergio Ramos: Modrić fortjener at blive kåret til verdens bedste
Foto: Denis Doyle/Getty Images

Hvis du spørger Sergio Ramos, er det Luka Modrić der skal løbe med FIFA's pris som verdens bedste fodboldspiller. Det vil gøre ham lige så glad, som hvis han vandt den selv

Af Mikkel Sloth

Det internationale fodboldforbund FIFA har skåret antallet af kandidater til prisen som verdens bedste fodboldspiller ned til tre. I kandidatfeltet finder man nu kun Juventus' Cristiano Ronaldo, Liverpools Mohamed Salah og Real Madrids Luka Modrić.

Men hvis du spørger Real Madrids anfører Sergio Ramos, er der ingen tvivl om, hvem der skal vinde den pris. Han ser meget gerne, at han kroatiske klubkammerat Luka Modrić løber med prisen efter en sæson, der både bød på personlig hæder og succes med klubholdet. Det skriver ESPN.

- Vi må se, hvem der vinder. Men der er få spillere, som jeg er så stolt af at have på mit hold. Han er en fantastisk ven og en fantastisk spiller. Han er en af få spillere, hvor jeg ville blive lige så glad hvis han vandt prisen, som jeg jeg vandt.

Luka Modrić var med til at vinde Champions League med Real Madrid for tredje år i træk, og var samtidig den helt store stjerne på det kroatiske landshold, der nåede finalen ved sommerens VM-slutrunde. 

Det har allerede givet ham prisen som VM's bedte spiller samt det europæiske fodboldforbund UEFA's pris som årets spiller. Nu mangler han kun FIFA's pris for at lave et sandt hattrick på den konto, men ifølge Sergio Ramos står kun én ting i vejen for det.

- Måske er der spillere med større marketingsværdi og med et større navn. Men Modrić fortjener at vinde den pris.

Den sidste kommentar kunne meget vel være en henvisning til Ramos nu tidligere holdkammerat Cristiano Ronaldo, der denne sommer er skiftet til Juventus. Men det afviser den spanske forsvarsspiller. Han ønsker bare at se sin nuværende holdkammerat tage prisen.

FIFA uddeler den såkaldte "The Best"-pris til verdens bedste fodboldspiller den 24. september.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.