• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Seriehold opgiver hjemmebane i pokalkamp mod Randers

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Når Viby IF og Randers FC mødes i 4. runde af Sydbank Pokalen, er Viby hjemmehold på Randers' stadion.

Af Kenneth Jensen

Danmarksserieholdet Viby IF har spillet sig videre til 4. runde af Sydbank Pokalen, og her venter så en ordentlig mundfuld for mandsakbet fra Aarhus, når der venter en kamp mod Superliga-holdet Randers FC.

Noget af det charmerende ved pokalturneringen er, at de lavest rangerede hold får hjemmebane i pokalen, men i opgøret mellem Viby IF og Randers FC har man valgt at flytte kampen.

I stedet bliver kampen spillet i Randers, og det gør den, blandt andet fordi opgøret står til at lave et stort underskud, bliver det spillet på Vibys hjemmebane.

- Hvis kampen var blevet spillet i Viby, havde vi blandt andet været nødsaget til at opgradere sikkerheden med vagter og hegn, og det havde entreindtægterne med al sandsynlighed ikke opvejet, når kampen var blevet sat til klokken 14. Vi kan ikke ændre på reglerne. Sådan er vilkårene. Det er godt, vi lige har fået 100.000 kroner, for ellers havde det ikke været sjovt at vide, at kampen gav underskud, siger Alex Nørgaard, der er formand for fodboldafdelingen, til Aarhus Stiftstidende.

Nørgaard henviser til, at Viby har fået 100.000 kroner for at være blandt de sidste 16 hold i turneringen, men klubben må altså se sig selv være hjemmehold på Randers' bane i den kommende runde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus