Silkeborg gav tørre tæsk til Randers i træningskamp

Randers spillede lørdag træningskamp mod Silkeborg, og her blev det til et nederlag på 1-4.

Profiler som Saba Lobjanidze og Erik Marxen var at finde i Randers’ startopstilling, hvor Frederik Due fik chancen som målmand i fraværet af Hannes Halldorsson.

Fra starten af kampen pressede Randers på og havde et par gode forsøg til både Saba Lobjanidze og Emil Riis, men også Silkeborg bed fra sig med et godt langskud fra Mikkel Vendelbo.

Trods en del chancer i de første 45 minutter gik de to hold til pause uden at få scoret, men det blev derlavet om på straks efter pausen. Fem minutter inde i anden halvleg blev Kevin Conboy noteret for et selvmål, og 10 minutter senere udbyggede Jeppe Okkels føringen.

Kevin Conboy fik dog taget revanche kort efter, da han sparkede bolden i mål efter lidt tilfældigheder i Silkeborg-feltet. Efter en masse udskiftninger i Randers-lejren kunne Silkeborg efter 67 minutter igen juble over en scoring, da Oliver Haurits gjorde det til 1-3.

Selvsamme Oliver Haurits gentog bedriften syv minutter senere, da han kunne sparke bolden stille og roligt i mål. Efterfølgende blev der scoret yderligere, selvom Randers havde et skud på stolpen.