• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Skidt nyt for dansk back: Ramt af muskelskade

Foto: Red Bull Salzburg

Den danske forsvarsspiller Rasmus Nissen Kristensen er blevet ramt af en muskelskade og må holde pause et par uger.

Af Kenneth Jensen

Danske Rasmus Nissen Kristensen kan ærgre sig over, at han må gå glip af noget af opstarten til forårssæsonen i Østrig, men samtidig kan den 22-årige tidligere FC Midtjylland- og Ajax-spiller glæde sig over, at den skade, han er blevet ramt af, ikke er slem.

Det er på det sociale medie Twitter, at danskerens klub, Red Bull Salzburg, har annonceret, at danskeren sidder ude med en skade i 10 dage.

Der er tale om en muskelskade for Rasmus Nissen Krsistensen, men han ventes fortsat at være klar til at spille, når der er forårsopstart den 14. februar.

Klubben fører aktuelt den østrigske Bundesliga, og det er faktisk ligaens nummer to, LASK, der venter i forårets første kampe.

"NK" forlod i sommer AFC Ajax, hvor det ikke blev til meget spilletid, og i stedet endte han altså i Salzburg, hvor han er fast mand. Danskerens højdepunkt i Ajax var en scoring i pokalfinalen for den hollandske klub.

22-årige Rasmus Nissen Kristensen drømmer formentlig om, at han kan komme i betragtning til sommerens EM-slutrunde. Det kræver et stort forår, og så skal konkurrenterne formentlig ramme en alvorlig formnedgang, da Åge Hareide har været meget, meget loyal over for de spillere, han har udtaget de seneste par år.