• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Michael Ehrhorn

Smukfest aflyste pokalkamp: Nu spilles den med oldboys-spillere

Kampen mellem Lystrup og Skive bliver alligevel til noget. Effektivt scouting-arbejde og lidt tricks fra Sydbank redder den ellers aflyste kamp.

Af Michael Ehrhorn

AFLYST. Det var meldingen til torsdagens pokalkamp mellem Lystrup fra Jyllandsserien og Skive IK fra 1. division, der skulle være spillet torsdag aften. Årsagen var lidt speciel.

Efter nedrykning til Jyllandsserien har Lystrup haft mandefald, og på reserveholdet kunne man simpelthen ikke stille hold, da de fleste af spillerne skulle til Smukfest. Derfor måtte klubben meddele Skive, at pokalkampen ikke ville blive til noget.

Nu er der dog andre toner. Med stort arbejde omkring scouting er det nemlig alligevel lykkedes Lystrup at samle et hold. På det vil der blandt andet være oldboys-spillere, der nok får deres livs oplevelse mod nummer fire fra 1. division. 

Også Sydbank Pokalens hovedsponsor, Sydbank, har været inde og hjælpe til.

Her har man - for at hjælpe Lystrup IF med at samle nok spillere - besluttet at belønne alle spillere fra Lystrup IF, der stiller op til kampen, med en billet til Pokalfinalen næste år. Samtidig byder banken på en gratis grillpølse til de første 200 tilskuere, som finder vej til stadion.

Det hele kulminerer med kampen torsdag aften klokken 18.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.