• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

SønderjyskE vil ikke sende alle reserverne på banen i pokalkamp

SønderjyskE er storfavorit mod Gentofte-Vangede i dagens pokalkamp, men Superliga-klubben vil ikke stille med et rent reservehold.

Af Morten Jørgensen

Selvom det på papiret virke som en overkommelig kamp, tager SønderjyskE ingen chancer mod Gentofte-Vangede i pokalturneringen tirsdag.

Claus Nørgaard har planer om at benytte sig af flere normale startere i opgøret mod danmarksserieklubben, som byder velkommen til pokalfodbold klokken 17.15.

Dog vil SønderjyskE-træneren også give noget spilletid til nogle af de spillere, som indtil videre ikke har fået så mange minutter i Superliga-regi.

- Vi vil bruge vores trup og bruge den bredde, vi har. Det er ikke for at nedprioritere kampen, men vi har en god, bred trup, og der er fin konkurrence. Vi kan bruge nogle af dem, der står og tripper for spilletid. Det vigtigste er at få en sejr og komme videre i pokalturneringen, siger Claus Nørgaard til Jydske Vestkysten.

Ifølge lokalavisen kan spillere som Johan Absalonsen, Christian ”Greko” Jakobsen, Mads Hvilsom og Marc Pedersen se frem til at få en startplads i pokalkampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus