• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Solskjær: Mit job var at ændre stemningen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær blev hentet til klubben med en helt speciel opgave.

Af clbold.dk

Manchester United har buldret derudaf, siden den tidligere angriber i klubben, Ole Gunnar Solskjær, tog over efter José Mourinho. Holdet har ikke tabt i ti kampe, og ni af dem er blevet vundet. 

Det har fået mange til at spekulere i, om Ole Gunnar Solskjær fortsætter i storklubben, når hans midlertidige kontrakt udløber til sommer. Det forholder nordmanden sig dog ikke til, til gengæld vil han gerne sætte ord på, hvordan den første tid i United har været. 

Læs også: Manchester United forlænger kontrakten med Phil Jones

- Mit job var, indtil sommer, at få os til at spille på en bestemt måde, få vendt stemningen og skaffe resultater. Jeg elsker hvert eneste minut, og jeg tager det hele som det kommer. Det handler ikke bare om at få folk til at smile, men det er bestemt en stor del af det. Det er rigtig godt, når man glæder sig til den næste dag, og det forsøger vi at få folk til i øjeblikket, siger Solskjær ifølge Sky Sports. 

Ole Gunnar Solskær og Manchester United skal lørdag forsøge at få sejr nummer ti siden nordmandens ankomst, når de besøger Fulham. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus