Spanien genvinder U/21 EM i Thiago-show

Barcelonas Thiago scorede hattrick, da Spanien tirsdag aften genvandt U/21 EM i Israel efter en sejr på 4-2 over Italien.

Manchester United har denne sommer været rygtet interesseret i Barcelonas Thiago, og hvis den engelske klub ikke var helt sikker på Thiagos kvaliteter, så er den engelske klub det nok nu. For spanierens finalekamp prikken over i'et. Med et hattrick mod Italien sikrede anfører Thiago sejren, der blev på 4-2, i finalen ved U/21 EM. Dermed genvinder Spanien den turnering, som landet også vandt i Danmark i 2011.

Det tog kun seks minutter, før Barcelona-stjernen med et sjældent hovedstød sendte Spanien i front, og selv om der gik lidt grus i maskineriet fire minutter senere, da Ciro Immobile udlignede, så var der ingen tvivl om, hvem der ville vinde kampen. 32 minutter inde i kampen var den lille playmaker igen på spil, da han tog en lang aflevering ned med brystet og fik sendt bolden i nettet. Kort inden pausen udnyttede han så et straffespark til at gøre det til 3-1.

I anden halvleg var chancerne færre i kampen, men Spanien kom på tavlen nok en gang. Denne gang fik Thiago dog ikke lov til at sparke, da Spanien fik tilkendt endnu et straffespark. I stedet tog Malagas guldfulg, Isco, sig af den store mulighed, og han svigtede heller ikke. 4-1 til Spanien.

Det mål lukkede definitivt kampen, men 10 minutter før tid lykkedes det alligevel for Italiens U/21-landshold at få pyntet lidt på resultatet, da Liverpools Fabio Borini fik sat målet til 4-2, som også blev kampens slutresultat, ind.