Spanien lukker og slukker med manér

Spanien vandt 5-0 over et svagt rumænsk landshold. Norge og Sverige vandt også den sidste kvalifikationskamp mod henholdsvis Malta og Færøerne.

Al spænding var væk i gruppe F inden sidste spillerunde, for Spanien og Sverige havde allerede kvalificeret sig til EM. Til gengæld skulle de øvrige placeringer stadig fordeles. Malta mødte Norge, Spanien mødte Rumænien, og Sverige mødte Færøerne.

Spanien havde ingen problemer med at gøre ondt på Rumænien. Hele 5-0 vandt spanierne.

Efter otte minutter kom de på sejrskurs, da Fabian Ruiz scorede. Lidt senere fulgte Gerard Moreno og Alvaro Morata op. Inden pausen blev den 4-0 på selvmål af Adrian Rus.

I anden halvleg scorede Mikel Oyarzabal til slutresultatet 5-0.

Norge havde til gengæld lidt problemer mod Malta. Godt nok sendte Joshua King dem i front efter ni minutter, men inden pausen udlignede Paul Fenech.

Efter pausen sikrede Alexander Sørloth Norge sejren på 2-1, mens Joshua King senere i halvlegen brændte straffespark, men det var altså underordnet.

Sverige vandt 3-0 over Færøerne på mål af Sebastian Andersson, Mattias Svanberg og John Guidetti.

Spanien vinder gruppen foran Sverige, og de to lande skal altså til EM. Norge slutter på tredjepladsen foran Rumænien, Færøerne og Malta på sidstepladsen.