Generelle
Sponsoreret artikel

Spiltips til Superligaens sidste runde

Spiltips til Superligaens sidste runde
Foto: Getty Images

Sidste runde kan blive et festfyrværkeri af mål.

Af

Nu i weekenden går det løs, når Superligasæsonen skal afgøres, og der især er spænding om de europæiske pladser. AaB og Brøndby ligger á point, med Randers to point efter, og de kæmper en neglebidende kamp om en plads i Europa Conference League.

Brøndby tager imod bronzevinderne fra Silkeborg, og AaB skal på besøg hos guldvinderne fra Hovedstaden, imens at Randers skal et smut til MCH Arena og møde FC Midtjylland. Med andre ord: Alt kan ske i sidste runde!

Mange mål i mesterskabsspillet
Til FC Københavns sidste kamp i Parken kan der, udover badedyrsregn, forventes en målrig affære imod de bolsjestribede fra Nordjylland. Historisk set er de to hold garant for masser af mål, når de krydser klinger, og i deres sidste fem indbyrdes kampe er der i gennemsnit scoret 3,4 mål pr. kamp. Det må forventes, at FC København gerne vil slutte sæsonen flot af foran deres eget publikum, imens AaB er tvunget frem over stepperne for selv at styre deres egen europæiske skæbne.

Tror du begge hold kommer til fadet, får du i skrivende stund odds 1,72 på at begge hold scorer i kampen.

Hvis vi bevæger os 13 kilometer vestpå fra Parken, har vi endnu en lækkerbisken af en fodboldkamp på menuen. Sidste sæsons mestre fra Brøndby tager imod sæsonens helt store positive overraskelse; Silkeborg IF.

Brøndby er pisket til sejr, for at holde liv i drømmen om europæisk fodbold i næste sæson uanset udfaldet af pokalfinalen. Hjemmeholdet har for alvor fået gang i målscoringen igen med 5 mål i deres seneste to kampe. Udeholdet fra Silkeborg er det mest scorende hold i mesterskabsspillet, og er altid garant for sprudlende offensiv fodbold. I denne kamp må vi ligeledes forvente mål - og mange af dem! Tror du på at der kommer over 2,5 mål, så får du lige nu pengene 1,69 igen på Cashpoint.dk.

Seværdig aflslutning
I den sidste kamp i mesterskabsspillet tager FC Midtjylland imod Randers FC hjemme på Heden. Randers er tvunget til en sejr, hvis de vil forsøge at stjæle en plads i Europa fra Brøndby eller AaB. FC Midtjyllands chancer for et mesterskab er kosmetiske, men vi så i mandags i deres kamp imod Silkeborg at de går benhårdt efter chancen, hvor de var foran hele 4-0 og fortsatte presset igennem hele kampen.

Tilskuerne på MCH Arena kan derfor godt sætte næsen op efter en seværdig fodboldkamp med mange mål i vente!
Tror du på en målrig affære i sæsonens sidste runde i mesterskabsspillet? Så kan du få odds 2.15 på at der bliver scoret over 9,5 mål i de tre kampe tilsammen!

SPIL HER

* Der kan forekomme ændringer i odds.