• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Spis på den bedste restaurant på Østerbro

Foto: Getty Images

Spis på den bedste restaurant på Østerbro.

Af Tipsbladet.dk

Man siger som bekendt, at smag og behag er forskelligt. Det gælder især i forhold til, hvad mennesker kan lide af mad. Hvad der smager godt og mindre godt er en meget subjektiv oplevelse, der opleves forskelligt fra person til person. Derfor er det også svært at pege på, hvad der kunne nomineres til ”Den bedste restaurant på Østerbro”.

Det er som sagt en individuel sag. Tager vi efter Michelin stjernerne, skal man helt sikkert besøge den eksklusive restaurant Geranium, der har til huse i Parken. Herfra er der en storslået udsigt ud over Østerbro, og denne restaurant er kendt for sine kreative sanseoplevelser og æstetiske anretninger i verdensklasse. Men hvad har Østerbro ellers at byde på, når det handler om at pege på den bedste restaurant?

Østerbro er gastronomiens bydel  
Østerbro emmer af gode og lækre restauranter, der tilbyder mad fra hele kloden. Der er både god, gedigen dansk mad som frokostrestauranten ved Søerne og fransk mad, der sætter en ære i at byde på en lækker Coq au Vin.

Her handler det både om at vælge en restaurant, der tiltaler ens smagsløg og samtidig udfordre sig selv og partneren, børnene og familien med nye smagsoplevelser og æstetiske anretninger på tallerkenen.

Nyd maden med en flot udsigt
Østerbro byder ikke kun på et hav af eksklusive restauranter, men også på restauranter, der har en udsøgt udsigt. Her kan nævnes Madklubben, der som en del af Parken har til huse på 1. sal og herfra har en lækker terrasse på taget, hvorfra maden kan nydes med en flot udsigt ud over Østerbro Atletik Stadion.

Flot udsigt finder man også ved Søerne, hvor der er flere dejlige restauranter med sø-kig. Her kan man nyde fuglelivet på søerne, der tæller ænder, svaner, måger og råger. De har alle deres bo ved søen og giver liv til stedet på deres helt egen, flyvske måde.

Tag på en romantisk date     
Østerbro emmer af romantik, når det handler om at tage på en date i dejlige omgivelser, der vækker alle sanser. Gå en tur langs vandet ved Langelinie, mens I ser på Den Lille Havfrue og dernæst på hinanden.

Kastellet er også oplagt til en romantisk gåtur inden middagen, hvor I kan sætte jer på en bænk på en af voldene og kigge ud over vandet og dernæst på hinanden. I kan også udforske nogle af de smukke kirkegårdsanlæg, som mange mennesker overser i forhold til, at de er meget fredfyldte og dejlige steder at gå tur.

Her er Holmens Kirkegård et besøg værd, inden I går mod den bedste restaurant på Østerbro – både på grund af maden, indretningen, anretningen og det udsøgte og unikt udvalgte selskab. Rigtig god fornøjelse og appetit.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020