Sviatchenko begik straffe, men Celtic udvidede alligevel i toppen

Erik Sviatchenko spillede hele kampen for Celtic, da de vandt 2-1 på udebane over Partick.

Det begynder så småt at ligne danskerguld i Skotland. Erik Sviatchenko skiftede i vinter til Celtic for at vinde titler, og den drøm ser allerede ud til at gå i opfyldelse. Lørdag vandt Celtic 2-1 over Partick på udebane.

Sejren blev grundlagt af Leigh Griffiths og Callum McGregor, der i det henholdsvis 45. og 54. minut sikrede en 1-0 og senere 2-0-føring.

Hjemmeholdet reducerede i det 85. minut på et straffe begået af Erik Sviatchenko, der fik en advarsel for aktionen.

Heldigvis blev den danske midterforsvarer ikke skyld i Celtic tabte points, da gæsterne kørte deres 2-1-sejr i hus, og dermed udvidede deres føring i toppen til fire points.