• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nicolai Dupont

Sviatchenko: Et fantastisk år

Den danske Celtic-spiller har haft stor succes siden sidste års skifte fra FC Midtjylland.

Af Nicolai Dupont

Erik Sviatchenko har fået en glimrende start i skotske Celtic. Klubben er forsvarende nationale mestre, har vundet Liga Cup'en og fører lige nu ligaen suverænt. 

Den tidligere FC Midtjylland spiller har blandet andet scoret i begge opgør mod arvefjenderne fra Rangers. Dog blev det ene mål fejlagtigt underkendt. For Sviatchenko har skiftet været en stor succes.

Læs også: Sviatchenko og Celtic vinder ligacuppen

- Det har været et helt fantastisk år. Jeg ved ikke, om jeg vil sige, at det er gået over al forventning, for jeg havde jo selv taget beslutningen om, at det var det rigtige skridt, siger han til BT.

I sommer tog en ny mand, Brendan Rodgers, roret i klubben. Og selvom det kan være problematisk for spillere at vænne sig til en ny træner, så har Rodgers været en positiv ændring for Sviatchenko.

- Jeg kunne ikke vide, at der ville blive skiftet træner undervejs, men det har måske været det mest perfekte for mig, at den nye træner kom ind. Indtil videre har det virkelig været en stor oplevelse at mærke hans trænerevner, siger han. 

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

Det er op ad bakke for AaB, der skuffede i premieren mod Lyngby og har mange på skadeslisten. SønderjyskE står med go...

Mere Superliga

Fokus