• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Alexander Paaske

Taxachauffør: Bendtners forklaring er ikke sand

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Ifølge Nicklas Bendtners kæreste agerede Bendtner i selvforsvar i weekendens sammenstød med en taxachauffør. Den udlægning er ikke sand, siger chaufførens advokat.

Af Alexander Paaske

Tidligere på dagen holdt den norske topklub, Rosenborg BK, pressemøde som resultatet af weekendens episode, hvor Nicklas Bendtner slog en taxachauffør og påførte ham et dobbelt kæbebrud. En episode, der har ført til, at Bendtner er blevet sigtet efter straffelovens mildeste voldparagraf.

Angriberen nægter sig skyldig, og mandag skrev Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepsstorff på Instagram, at Bendtners sammenstød med taxachaufføren i København natten til søndag ikke var Rosenborg-spillerens skyld.

Læs også: Advokat: Bendtner nægter sig skyldig

Ifølge kæresten agerede Bendtner i selvforsvar, da han slog taxachaufføren, der skulle have vist truende og aggressiv adfærd.

Den forklaring afviser chaufførens bistandsadvokat, Luise Høj, i en pressemeddelelse.

Læs også: Nicklas Bendtner bekræfter episode: Jeg er ikke en voldsmand

- Min klient passede natten mellem lørdag og søndag sit arbejde som taxachauffør, lyder det i meddelelsen.

- Han kørte i den forbindelse med to kunder, som efterfølgende nægtede at betale for turen. Min klient blev derefter udsat for et groft overfald. I den forbindelse afvises alle påstande om, at min klient på nogen som helst måde har givet anledning til overfaldet.

Ifølge advokaten har chaufføren ikke haft mulighed for at forklare sig før nu, da han mandag blev opereret for et dobbelt kæbebrud.

Rosenborg gjorde det klart på dagens pressemøde, at klubben ikke skiller sig af med Bendtner. Klubben vil dog revurdere situationen, hvis Bendtner skulle blive dømt for vold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus