Generelle .
Sponsoreret artikel

Tid til påskefrokost

Tid til påskefrokost
.

Det er ved at være tid til påskefrokosten.

Af .

Gæk gæk gæk - nu er det tid til påskefrokost. Det er ved at være tiden igen i år. En tid vi alle sammen elsker, ikke kun fordi vi har en dejlig masse helligdage og fridage, men også fordi vi danskere endnu engang har en god grund til at spise en masse god mad. Det er tid til påskefrokost.

Vi glæder os til dagene kommer, hvor mad og drikke er i fokus. Det eneste der dog kan være lidt trættende, er alt det indkøb, madlavning, forberedelse og hvad end hører med at have en masse gæster. Det er der heldigvis en god løsning på - catering.

En klar anbefaling herfra er at du bestiller din menu til jeres påskefrokost gennem catering og får leveret menuen. Det gør, at du netop kan bruge tid på dine gæster og ikke skal stå i køkkenet en hel dag og kokkere. Madklubben har i år sørget for den helt perfekte traditionelle påskefrokost.

Madklubben har gjort det nemt for dig. De serverer en catering menu, som både er smagfuld men også hurtig at forberede og klargøre. Formålet her er at få dig til at nyde de gode påskedage med dine gæster og så hjælper de med maden.

Smagfuld catering menu og påskefrokost - lige til døren
Deres kokke har sammensat en traditionel påskefrokost menu, som bare emmer af forår og påskeferie. Du finder på den lækre menu alt fra karrysild til fiskefilet og luksus pølser.

Uanset antallet af gæster og folk til din påskefrokost, så er mulighederne mange med Madklubbens menu. For det første laver de deres menu til uanset dit antal af gæster, og som det andet, er deres retter delevenlige og derfor geniale til det store påskebord.

Der er på menuen både tarteletter, rødkål, sylt, kyllingesalat, pølser og meget andet. Du har ovenikøbet mulighed for at tilkøbe endnu flere ekstra retter og tilbehør, hvis behovet er for netop dette. Madklubben gør det så nemt som muligt for dig. Din påskefrokost skal ikke være stressende, men hyggelig og i familiens eller vennernes tegn.

Alt bliver leveret i engangs emballage, så du kan smide emballagen ud efterfølgende, og ikke stå med en masse oprydning og rengøring. Igen ønsker vi og Madklubben at du får en dejlig påskefrokost, hvor du bruger tiden på dine gæster og ikke at stå i køkkenet.

Lad dine gæster samles om en lækker menu til påske, og god traditionel menu. Du slipper for selv at skulle finde på den lækre menu år efter år. Prøv at bestille en catering menu, du vil ikke fortryde det. Det bliver vanedannende.

Vi ønsker alle derude en rigtig dejlig påske, og at I alle kommer godt ind i foråret og sommeren.