• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Tidligere AGF-lejesvend skifter hjem til Australien

Tidligere AGF-lejesvend skifter hjem til Australien
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Chris Ikonomidis var i forrige sæson udlejet fra Lazio til AGF, og nu er han endegyldigt fortid i den store italienske klub. Han har fået en treårig aftale med Perth Glory.

Af Anders Dehn

Det lød spændende, da AGF i slutningen af sommeren 2016 hentede Chris Ikonomidis til klubben. Kantspilleren kom fra italienske Lazio, og han var samtidig australsk landsholdsspiller.

Nogen stor succes blev lejeopholdet dog aldrig, til trods for at Ikonomidis spillede 20 kampe for AGF. Kun de 12 af dem var fra kampenes start, og da aftalen løb ud, vendte han tilbage til Lazio.

Her fik han heller aldrig noget gennembrud og var siden udlejet til Western Sydney Wanderers hjemme i Australien, og nu har han så taget skridtet permanent til en klub i hjemlandet. Det er dog Perth Glory, der de næste tre år får glæden af den tidligere AGF-spiller.

- Vi måtte kæmpe hårdt og længe for at få Chris ombord, da der var adskillige andre hold, både her og i udlandet, der var ude efter hans underskrift, siger sportsdirektør Jacob Burns til klubbens hjemmeside.

- Det faktum, at han har været i en klub af Lazios størrelse, er en klar indikation på det talent, han besidder, og han har bevist, han kan præstere i A-League med tre mål og fire oplæg for Wanderers i kun ti kampe i sidste sæson.

Perth Glory sluttede som nummer otte i sidste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus