• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Tidligere dansk landsholdsspiller prøvetræner i 2. Division

Foto: Getty Images

Den tidligere danske landsholdsspiller Tobias Mikkelsen kan meget vel ende med at lande en kontrakt hos FC Helsingør, der spiller i landets tredjebedste række.

Af Kenneth Jensen

Efter to nedrykninger i træk er FC Helsingør blot at finde i landets tredjebedste række, men det håber klubben på at lave om på snart.

Og til det kigger FC Helsingør nærmere på en spiller med et markant cv.

I foråret fik FC Helsingør nye ejere ind anført af amerikanske Jordan Gardner, og ejerne håber på, at klubben kan være i NordicBet Ligaen efter denne sæson, og at man på sigt kan begynde at snuse til dansk fodbolds bedste række, Superligaen.

Læs også:Bo Henriksen om eftertragtet Horsens-talent: Vi kunne sælge ham i morgen

Derfor skal man heller ikke sige nej, hvis der byder sig en mulighed for at forstærke sig. I FC Helsingør er de i øjeblikket i gang med at vurdere, om den tidligere danske landsholdsspiller Tobias Mikkelsen vil være en forstærkning af truppen.

Mikkelsen trænede således med tirsdag i Helsingør, og det kan ende med, at han skal hjælpe klubben med oprykning.

- Det vil jeg ikke afvise, men nu har jeg bare lige trænet med i dag og set forholdene an som sagt. Det er da selvfølgelig interessant, og jeg bor i nærheden med min familie, og med tre børn er der mange ting, som skal hænge sammen. Jeg går lige og tænker over fremtiden, og så må vi se, siger den 33-årige Tobias Mikkelsen til Helsingør Dagblad.

Læs også:Patrick Olsen om sin stærke AaB-start: Har hele tiden troet på mig selv

Kantspilleren, der har otte landskampe på cv'et, har senest været i Sverige hos Helsingborgs IF, og han har også en fortid i klubber som Rosenborg, Brøndby, Lyngby og FC Nordsjælland, ligesom han har oplevet et eventyr i Australien.

FC Helsingør ligger lige nu med 11 point ned til Vanløse i 2. Divisions Gruppe 1 - der er slutspil i 2. Division i foråret.

Klubben har også tidligere landsholdsspiller Thomas Kristensen i truppen, ligesom den rutinerede angriber Jeppe Kjær scorer masser af mål i klubben fra Nordsjælland.

Læs også:FC Roskilde skriver kontrakt med tidligere Superliga-spiller

Læs også:Ny AaB-mand om personlig succes: Alt spiller i klubben

Læs også:AaB-træner roser Patrick Olsen: Knægten er hamrende flittig

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus