• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Tidligere landsholdsspiller husker tilbage: Har gode minder med Elton John

Foto: Getty Images

Allan Nielsen spillede tre år i Watford i begyndelsen af dette årtusinde. Han husker blandt andet tilbage på mange gode tider med musikstjernen Elton John, der var ejer og klubpræsident.

Af Anders Dehn

Det er lang tid, siden Allan Nielsen spillede i Watford. Den danske landsholdsspiller kom til klubben i 2000, og siden tilbragte han tre år der, inden han vendte hjem til Danmark efter næsten 15 år i udlandet.

Men Nielsen kan stadig huske sin tid i den gule trøje. Ikke mindst husker han Watfords flamboyante ejer og klubpræsident, Elton John. Musikstjernen fyldte meget i klubben, dengang Nielsen var der.

Læs også:Corona i Premier League: Det vil være særdeles skidt

- For det første havde jeg tre fantastiske managers, der var meget frem og tilbage og mange mindeværdige øjeblikke med Sir Elton John, siger Allan Nielsen i et interview med lokalavisen Watford Observer.

- Han kom altid ned i omklædningsrummet efter vores hjemmekampe og fik en snak med spillerne. Han kom også i behandlingsrummet, hvor spillerne havde lidt olie på deres ben og så videre. Det nød han altid rigtig meget.

Læs også:Transfergæld for milliarder: Så meget skylder PL-klubberne væk

Elton John voksede op som Watford-fan og købte sig ind i klubben i 1976. Han investerede mange penge og var med til at flytte Watford tre rækker op i Premier League. Han solgte klubben igen i 1986.

Ti år senere købte Elton John så klubben tilbage og forblev formand til 2002, da han trådte tilbage til "kun" at være klubpræsident. Han er nu ærespræsident for livet.

Allan Nielsen vendte som nævnt hjem til Danmark, da han forlod Watford i 2003. Her tilbragte han én sæson som spillende assistent hos Herfølge BK, inden han stoppede karrieren.

Læs også:Dansk back er klar i mælet: Jeg skal spille Premier League

Læs også:Corona-krise i Premier League: Har satset tæt på hele butikken

Læs også:Sådan rammer coronaen Premier League: Norwich

Superliga

Mere Superliga

Fokus