Fodbold i Singapore har ikke nogen høj status i fodboldverden, men i de kommende dage, kan de tage et skridt i den rigtige retning.

Det er ikke ligesom Mellemøsten, USA, Rusland eller Kina, hvor flere tidligere topspillere tager hen for at afslutte deres aktive fodboldkarriere på eksotisk vis med en flot og stor sidste løncheck. Ikke endnu i hvert fald. 

Nu er der dog en fodboldspiller, der tager et skridt i den retning for at give landets bedste fodboldrække, S. League, lidt sjældent stjernedrys. Spilleren det drejer som om, er Jermaine Pennant, der tidligere har gjort sig i blandt andet Arsenal og Liverpool. Det bekræfter han selv over for Sky Sports. 

Den engelske kantspiller fortæller til det engelske medie, at han regner med, at der kommer en officiel udmeldning i løbet af de kommende dage. 

Nu går du dog nok og tror, at han kun tager derned for pengenes skyld, men det gør han angiveligt ikke. For selvom, at han bliver den bedst betalt fodboldspiller i S. Leagues historie, så går den 33-årige tidligere U21-landsholdsspiller 70% ned i løn ift., hvad han fik i Wigan sidste sæson, men det er ikke noget, der kommer bag på Pennant. 

- Jeg vidste før, at jeg fløj herned, at jeg måtte gå meget ned i løn, men du må kigge i det større billede. Derudover er der andre ting her i Singapore, som jeg værdsætter meget mere end penge. 

Jermaine Pennant står over for en kontrakt med Tampines Rovers, hvor han den seneste uge har trænet. Rovers sluttede i sæsonen, der sluttede i november på en andenplads i ligaen. 

SENESTE NYT...
OP | NED