• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Tidligere OB-islænding afviser svensk comeback: Vil prøve noget nyt

Foto: Getty Images

Ari Skulason var eftertragtet i GIF Sundsvall, hvor han tilbragte fem år, før han kom til OB, men han vender ikke tilbage i denne omgang. Han skifter dog helt sikkert væk fra Lokeren, når hans kontrakt udløber om en måneds tid.

Af Anders Dehn

Før han kom til OB, og før han skiftede videre til Lokeren, tilbragte Ari Skulason fem et halvt år med stor succes i GIF Sundsvall. Og da det tidligere på året stod klart, at han ville forlade sin nuværende klub, meldte svenskerne sig på banen.

- Jeg har fået spørgsmålet, om jeg er interesseret (i at skifte til GIF Sundsvall, red.), men de har fået samme svar som alle andre - jeg ser på mine muligheder til sommer, sagde Ari Skulason i marts.

Læs også: Medie: Tidligere OB'er kan være på vej til svensk fodbold

Teknisk set er sommermånederne stadig halvanden uge væk, men Skulason lader til at have besluttet sig for, hvad fremtiden bringer. Eller i hvert fald hvad den ikke bringer. For GIF Sundsvall får ikke glæde af et gensyn med backen.

- Jeg er stolt over interessen, men vil gerne prøve noget nyt, lyder det fra Skulason til Sundsvall Tidning.

Den islandske landsholdsspiller har været i Lokeren, siden han forlod OB i sommeren 2016. Om en måneds tid udløber hans kontrakt, og det tyder altså på, at han har fået løbepas i Belgien.

Skulason er stadig mere eller mindre fast mand på Islands landshold, med hvem han var med til at slå Andorra og tabe til Frankrig i de seneste EM-kvalifikationskampe i marts. Til juni venter to kampe mod Albanien og Tyrkiet.

Og formentlig et klubskifte.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.