• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Tidligere Superliga-spiller uden løn siden oktober: Hvad skal man gøre?

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Daniel Larsson, der har en fortid i Esbjerg fB, har ikke fået fuld løn i sin græske klub siden oktober. Han har dog svært ved at se, hvad han skal gøre ved det.

Af Anders Dehn

Det gik ellers lige så godt for Daniel Larsson. Angriberen havde erobret en fast plads i sin klub, Aris, og holdet lå på en delt femteplads i ligaen. Men så kom coronavirussen og satte al fodbold i bero - og gav længere udsigter til, at spillerne kan få deres løn.

Larsson og co. manglede i forvejen løn for flere måneder, og den situation er ikke blevet bedre af, at Aris og alle andre klubber nu pludselig mange vigtige indtægter. Den tidligere Esbjerg-angriber fortæller, at han senest fik fuld løn i oktober.

Læs også:Mandagens rygtebørs: United overhaler Tottenham i kampen om stortalent

Så nu håber han, at den græske liga snart får lov til at vende tilbage. Det er, som han påpeger, den bedste chance for at se nogle af sine penge. Det er dog en svær snak at tage med klubbens ledere.

- Der er ikke så meget at sige. Jeg kan spørge, hvad fanden der sker med mine penge, og få svaret, at de kommer, og at jeg ikke skal være urolig. Men de ord hjælper ikke så meget, men der er ikke så meget andet at gøre lige nu.

Læs også:Bombe under 2. division: Det peger mod, at sæsonen bliver aflyst

- Det er klart, at der kan snakkes om strejke, men der skal meget til at få et helt hold med til det, siger Daniel Larsson i podcasten Lundh.

Den nu 33-årige svensker har været vidt omkring i sin karriere. Han har spillet i BK Häcken og Malmö FF i sit hjemland, Real Valladolid og Granada i Spanien, EfB i Danmark, Gaziantepspor og Akhisar Belediye i Tyrkiet. Siden januar 2019 har han så optrådt for Aris.

Larssons kontrakt med grækerne udløber til sommer.

Læs også:Hobro-profil om dyster melding: Jeg fik et chok

Læs også:Sportsminister skaber tvivl: Ingen træning i grupper før 18. maj

Læs også:Ankersen spiller Counter Strike med danske stjerner