• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Tingager-agent arbejder på at løse kontraktsituation efter nedrykning

Det har været en rædselssæson for Eintracht Braunschweig, som er endt med at rykke ud af 2. Bundesliga, og derfor vil danske Frederik Tingager nu af sin kontrakt, men det er ikke sådan lige til.

Af Morten Jørgensen

Det har været en stor rutsjebanetur for Eintracht Braunschweig i det seneste år.

Klubben var på denne tid af året sidste år ude i to kampe mod Wolfsburg om retten til at spille Bundesliga-fodbold. Det endte dog med et samlet nederlag for Eintracht Braunschweig, som derfor måtte tage endnu en sæson i den næstbedste række i Tyskland.

Den forgangne sæson er dog endt på en hel anden måde for den tyske klub. I weekenden sluttede sæsonen med et nederlag på 6-2 mod Holstein Kiel, og det bekræftede dermed Eintracht Braunschweigs nedrykning til 3. Bundesliga.

Det rammer nu også Frederik Tingager, som i januar skiftede fra OB. Den høje forsvarsspiller er én af ni spillere, som ifølge Braunschweiger Zeitung er kontraktbundne til at følge med ned i den tredjebedste række, men det ikke en del af planen at skulle rykke med ned i 3. Bundesliga.

- Frederik tog til Tyskland for som minimum at spille 2. Bundesliga. Det ved klubben også godt, og det er de indforståede med. Vi er i dialog om, hvordan vi løser tingene, og det føler jeg mig overbevist om, at vi gør, siger Frederik Tingagers agent, Mads Bach Lund, til fyens.dk.

Nedrykningen til 3. Bundesliga kom også til at koste for klubbens træner gennem 10 år, Torsten Lieberknecht, som blev fyret blot få timere efter nederlaget mod Holstein Kiel.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus