• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Drama i pointdeling: Son grædefærdig efter skrækskade til Everton-spiller

Foto: Getty Images

Everton og Tottenham mødtes på Goodison Park i en kamp, der nok mest vil blive husket for en helt forfærdelig skade til Andre Gomes.

Af clbold.dk

Det blev til en pointdeling, da Everton mødte Tottenham her til aften, i en kamp der udviklede sig særdeles dramatisk mod slutningen. 

Første halvleg var dog, i stærk kontrast til slutningen af kampen, ret begivenhedsfattig, med et gult kort til Theo Walcott og Eriksen som højdepunkter.

Læs også:Pochettino: Spurs' dårlige start gør mig ondt

Tottenham tog efter pausen føringen efter 63 minutter, da Son efter en fejl af Iwobi sendte Dele Alli afsted i dybden. Alli tog derefter et par fikse træk indenom flere Everton-forsvarsspillere, og sendte den køligt forbi Jordan Pickford. 

Kampens absolutte højdepunkt (eller lavpunkt) kom dog efter knap 77 minutter. Andre Gomes modtager bolden ved sidelinjen og bliver jagtet af Son, der kaster sig ned i en glidende tackling. Gomes bliver ramt af Son og støder efterfølgende ind i Serge Aurier.

Læs også:Robertson og Mané redder dagen: Liverpool sikrer sen sejr i overtiden

Dommer Martin Atkinson har først det gule kort op af lommen. Replays viser hvordan Gomes' fod sidder fast i jorden ved sammenstødet med Aurier, og derefter vender i en helt, helt forkert retning.

Atkinson vælger derefter i stedet at give et rødt kort til Son, der tydeligvis var meget påvirket af hændelsen. Gomes bliver efter lang tid båret af banen - så lang tid, at der bliver lagt hele 12 minutters overtid til. I det 97. minut reddede indskiftede Cenk Tosun så et point til 'The Toffees' med et solidt hovedstødsmål.

En dramatisk forestilling ender dermed 1-1. Tottenham ligger efter kampen på en 11. plads, mens Everton stadig roder rundt i nedrykningskampen på en 17. plads. 

Læs også:Sne aflyste skiftet: Liverpool-profil var tæt på Everton

Læs også:Søndagens rygtebørs: United vil stjæle tysk Liverpool-emne

Læs også:Pochettino om formsvag Alli: Han er stadig meget ung