• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Træls for United: Dybala afviser transfer

Foto: Getty Images

Argentineren foretrækker at blive i Juventus. Hvis det ikke kan lade sig gøre, vil han skifte til en klub, der passer til hans spillestil, som for eksempel Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Sveden er utvivlsomt begyndt at pible frem på panden på flere af United-bosserne. 

Det engelske transfervindue lukker i om seks dage, og Manchester-klubben har stadig kun formået at hente Aaron Wan-Bissaka og Daniel James.

United har sommeren igennem været sat i forbindelse med stjerner som Harry Maguire, Bruno Fernandes og Sergej Milinkovic-Savic. I den seneste uges tid har Paulo Dybala også været rygtet kraftigt til Manchester United.

Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport kan United-fansene dog allerede nu opgive at sætte næsen op efter en Dybala-transfer. 

Avisen skriver således, at Dybala efter hjemvendt ferie har meddelt Juventus-sportsdirektør Fabio Paratici, at et skifte til United på ingen måde er interessant for ham. 

Vil hellere til PSG
Argentineren foretrækker at blive i Juventus og kæmpe for sin plads. 

Det forlyder dog, at Paratici vil forsøge at overtale Dybala til et skifte, så Juventus kan få fingrene i Romelu Lukaku. Argentinerens accept er således det eneste, der mangler, for at byttehandlen kan realiseres. 

Paulo Dybala vendte torsdag tilbage til Torino efter sin ferie, men skal først møde ind til træning på mandag. Dybala har endnu ikke haft et møde med cheftræner Maurizio Sarri, forlyder det. Argentineren foretrækker at blive i Juventus, men kan overtales til at skifte til en klub, der passer til hans spillestil. Paris Saint-Germain nævnes som en mulig ny arbejdsgiver for teknikeren.