Tyskland indledte Confederations Cup med snæver sejr over Australien

Efter en 3-2-sejr over Australien er Tyskland kommet usikkert fra start i Confederations Cup.

De forsvarende verdensmestre fra Tyskland kom ikke helt problemfrit fra land i Confederations Cup, da de mandag indledte turneringen mod Australien. Holdet vandt dog 3-2 og topper gruppe B sammen med Chile.

Det startede planmæssigt for tyskerne, da Lars Stindl bragte holdet foran efter blot fem minutter. Den føring udlignede Tommy Rogic for i det 41. minut, inden anfører Julian Draxler igen bragt Tyskland i front ét minut før pausen.

Kampen lignede en formalitet for Tyskland, da Leon Goretzka udbyggede til 3-1 kort efter pausen. Målet kom efter en første halvleg, der var præget af tung tysk dominans.

Tomi Juric bragte dog Australien ind i kampen igen, da han godt ti minutter inde i anden halvleg scorede til 3-2. Men selv om Australien var langt bedre med efter pausen, fik de aldrig den udlignende scoring.

Dermed er hele første runde af Confederations Cup færdigspillet, og Tyskland glider op på siden af Chile i toppen af gruppe B. De forsvarende mestre fra Sydamerika vandt søndag 2-0 over de afrikanske mestra fra Cameroun.